BirdBox Dvd + Online + Vip Forum + Caique Workshop

 

video placeholder

 

 

 

papegaaienschool-goud

 

Speciaal voor jou omdat je onze VIP UITNODIGING hebt ontvangen & VANDAAG gebruik maakt van deze unieke COMBI aanbieding maar liefst ruim 70% KORTING en nog heel veel bijzondere extra’s!!

GOUD

 

 

 

logo-birdevent-events

 

 

papegaai-workshop

Je hebt ALLEEN NU OP DIT MOMENT, terwijl je deze pagina nog ziet, nu de mogelijkheid om de VOLLEDIGE Versies van AL onze Papegaai & Parkiet Educatie Cursussen GEZAMENLIJK aan te schaffen met een MEGA KORTING!!

Stel het dus niet uit !

 

Het BirdBox Vogel Voedings Rapport: GRATIS bij deelname!

Exclusief voor de deelnemers die gebruik maken van deze unieke BirdBox GOUD Actie met maar liefst ruim 50% KORTING en nog heel veel bijzondere extra's, een Speciaal Cadeau!

Stel het dus niet uit totdat alle exemplaren vergeven zijn!

 

Hieronder vindt je een beknopt overzicht van wat je verder allemaal
in deze SUPER COMBINATIE Bird Event Editie Aantreft

 

 • #1 Stop Bijten

 • #2 Stop Schreeuwen

 • #3 Stop Vluchten

 • #4 Stop Vijandigheid t.o.v. andere Vogels

 • #5 Ontdek wat je 40 jaar lang met je Vogel Kunt Doen

 • #6 Creëer een Betere Kwaliteit van Leven voor je Papegaai of Parkiet Jou Samen

 • #7 Ontdek Wetenschappelijk Bewijs voor de Beste Papegaaien Voeding

 

 

Papegaai en Parkiet Opgelet!
Nog nooit eerder werd in Nederland
noch in Europa deze Revolutionaire en
Unieke Online + DVD Papegaai en Parkieten
Trainings- School toegankelijk gemaakt!

tamme-papegaai

 

 

 

De Volledige Nieuwe Birdbox Papegaai en Parkiet Trainings Cursus

birdbox-pakket-basis-800

Ruim 45 (!!!) uur Video Materiaal, Uitgebreid Papegaai Workshop Werkboek,
Extra's voor je papegaai of parkiet en Levenslang Support via Forum, thuisgestuurd via TNT Post. Twv € 357,-
 

+

De gemiddelde papegaai of parkiet kan gemakkelijk 25 jaar oud worden. Grotere soorten kunnen zelfs wel 60 jaar en ouder worden.

 • Wat ga je al die tijd met zo'n vogel doen in huis? Wat zou je moeten doen?

 • De praktijk leert dat 90% van de papegaaien en parkieten te lang in een kooi zitten opgesloten.

 • Is dat bij jouw vogel ook het geval? Dat is niet direct jouw schuld!

Men houdt meestal deze dieren met de beste bedoelingen, terwijl het dan toch mis gaat. Bijten, schreeuwen, plukken, ontsnappen enz enz

Anno 2013 is er veel meer wetenschappelijk bewezen kennis beschikbaar dan pakweg 10 jaar terug, omtrent de natuurlijke behoeftes van vogels die als huisdier worden gehouden.

Loop niet achter, maar leer en kopieer!

 

Heel kort gezegd is dit het beste van het beste meest veelzijdige luxe elite Vogel Training Cursus pakket wat er bestaat.

We kunnen er lang of kort over schrijven of praten, maar hier heeft iedereen op zitten wachten die in Nederland en België een kromsnavel in huis heeft.

Grote woorden. Waarom zou ik je geloven? Lees verder!

Nee, bedankt ik laat deze kans aan mij voorbij gaan en kies alleen voor de DVD + Online Versie en KLIK HIER

Inhoud BIRDBOX

DVD 1 Training Introductie

Waarom trainen we vogels?

Een heldere visie die duidelijk maakt waarom het noodzakelijk is voor elke in huis gehouden kromsnavel om getraind te worden.

Aan de hand van verschillende situaties en voorbeelden van vogels krijg je een totaalbeeld van wat er mogelijk is, maar ook laten we zien wat beslist niet mogelijk is.

De basis principes van vogeltraining. Zonder een afgebakende visie omtrent het trainen van dieren in het algemeen en vogels in het bijzonder zul je er niet in slagen je vogel af te richten en te trainen.Van opstappen tot vrij vliegen in de natuur. Hoe doe je dat?

De voorbereiding

Wat moet je doen voordat je begint met het trainen van je vogel?

Het speciale gezonde dieet.

De angsten

Het vertrouwen

DVD 2 Vogel Wellness

Wat komt er allemaal bij kijken om uw vogel in goede conditie te krijgen en te houden met het oog op succesvolle training?

We gaan uitvoerig in mede aan de hand van interviews met deskundigen op de behoeftes van grote en kleine kromsnavels.

Van ara tot agapornis, ze komen allemaal aan bod. Naast de juiste huisvesting, voeding en aandacht is ook het sociale leven van je kromsnavel van groot belang.

De fysieke conditie

Wat moet je allemaal doen om je vogel met het oog op succesvolle training in goede conditie te krijgen en te houden. Naast de juiste voeding is ook de hoeveelheid erg belangrijk. Beweging en ontspanning komt allemaal aan bod.

De mentale conditie

Jazeker ook kromsnavels hebben gevoel en kunnen in een depressie raken. Dus kunnen ze ook erg happy of zelfs verdrietig zijn. Omdat dit alles te maken heeft met specifieke behoeftes van specifieke vogels besteden we hier veel aandacht aan.Hier liggen de sleutels tot succesvolle training.

DVD 3 De dagelijkse omgang

Hoe ziet het dagelijks leven van een in huis gehouden papegaai er over het algemeen uit?

Hoe zou het dagelijks leven van een in huis gehouden papegaai er uit moeten zien?

We gaan op bezoek bij verschillende mensen die verschillende kromsnavels houden. Van aratinga kweker tot gedragsdeskundige voor vogels.Ze leveren een waardevolle bijdrage en je zult ontdekken hoe fascinerend het is met deze dieren te leven.

Door de praktische tips die gegeven worden, zal je spelenderwijs precies te weten komen hoe ook jij zonder allerlei ingewikkelde of tijdrovende handelingen een goede relatie met je vogel opbouwt.Hoe zorg je dat je vogel helemaal gek op je wordt?

Door deze voorbeelden uit de praktijk leer je al kijkende naar de video hoe je er voor zorgt dat je vogel helemaal gek op je wordt.

 

DVD 4 Het Echte Werk; de Trainingssessies

Deze dvd bevat de opnames van speciale trainingssessies waarin wordt uitgelegd hoe je bepaalde trucs kunt aanleren.

Aan de hand van een aantal vormen van probleemgedrag, zoals bijten, schreeuwen, wegvliegen als jij dat niet wilt en extreem territoriaal gedrag leggen we stap voor stap uit welke trainingen je moet toepassen om het gedrag te corrigeren.Vaak zijn dit slechts korte eenvoudig voor iedereen toepasbare oefeningen die je maar een paar dagen hoeft te herhalen.

Dan zal je vogel het al door hebben en zijn gedrag zal veranderd zijn. Hij zal je respecteren en het leuk vinden om samen deze oefeningen te doen. Zo leuk dat hij de volgende keer al enthousiast wordt als je hem komt halen om een volgend kunstje te leren.We leggen nogmaals uit dat het niet gaat om het leren van kunstjes aan de vogels.

Al zullen anderen versteld staan wat je vogel straks allemaal kan, het gaat om de relatie, interactie en de activiteit. In de natuur is de gemiddelde kromsnavel 8 uur per dag 7 dagen in de week bezig.

Nu hoeft hij ineens niets meer te doen, want z'n eten wordt op een bordje aangediend.Elke training vindt je weer terug in het bijbehorende werkboek.

Zo kun je stap voor stap heel ver komen van agapornis via pyrrhura tot ara:Eenvoudig aan te leren voorbeelden:- waarom een klikker gebruiken?- welke truc eerst aanleren?

Wat je binnen slechts 1 week kunt aanleren:

- opstappen en afstappen

- pootje geven

- rollen als een hond

- de ring om de stok leggen

- slapen als een baby: bedtijd

- kus geven

- gooi de euro in de spaarpot

en verder komt nog aan bod:

- commando's gebruiken

- bijten afleren en voorkomen

- schreeuwen afleren en voorkomen

- aanvallend gedrag corrigeren

- wegvliegen afleren en voorkomen

- poepen in de kooi

- omver rollen

- ondersteboven hangen

- dingen oppakken en aangeven

- fietsen, steppen en rolschaatsen

- vrije vlucht training opbouwen en uitvoeren

 

 

 

Werkboek / Naslagwerk

werboek-recht-300In het bijbehorende werkboek of lesboek zo u wilt, worden alle stappen van de training dvd (4) beschreven en hier en daar nader uitgelegd.

Erg handig, want video kijken is leuk en nuttig, maar verschillende trucs en trainingen bestaan uit een aantal te nemen stappen die je zeer consequent en precies moet uitvoeren.

Bijvoorbeeld het geven van een beloning na een geslaagde actie mag niet langer duren dan slechts een paar seconden, zodat de vogel het verband kan leggen tussen wat hij deed en het gevolg daarvan.

Door het lesboek kun gemakkelijk de korte helder beschreven stappen nog even doorlezen vlak voordat je begint met een oefening.

Een gedrukte versie die u per post krijgt thuisgestuurd.

GRATIS Extra Bonus DVD

DVD-05-MASTER-STAANDAls extra GRATIS DVD: 'Achter de Schermen van TammeVogels.nl'

Hoe ziet ons dagelijks leven er uit als liefhebbers van kromsnavels? Een uniek kijkje achter de schermen met de vogels in de hoofdrol.

Een bezoekje aan de dierenarts die u via ons een exclusieve blik gunt achter de schermen.

Nog meer lessen over het gedrag van papegaaien vanuit het wild vertaald naar de huiskamer.

 

Volledige Toegang tot Het BirdBox VIP Forum

papegaaien-forum

papegaaienclub

Maak kennis met alle BirdBox cursisten die jou reeds voor gingen!
T.w.v. : € 197,- / per jaar

 

+

De Volledige Caique Workshop

[order_box_3 width="60%" + border="4px"]Prachtig vormgegeven Online Papegaai Workshop met veel HD Video en Materiaal wat je direct kunt downloaden.Levenslang Toegang en Extra mogelijkheid tot vragen stellen en contact met mede cursisten naast het forum. T.w.v. € 247,-[/order_box_3]

 

 

 

 

 

 

 

_MG_9410

 

Wat Heb Ik Dus Voor Je?

Duidelijke Nederlandstalig beproefd papegaai actieplan om stap voor stap het gedrag van je papegaai of parkiet aan te pakken, maar ook om te ontdekken hoe je een probleemloze papegaai of parkiet gedurende zijn hele leven probleemloos moet houden. Papegaaien en parkieten kunnen tussen wel 15 en 70 jaar oud worden, dus weten hoe het leven van een vogel als huisdier eruit moet zien, is van cruciaal belang voor elke vogel liefhebber!

Naast het unieke papegaai werkboek ruim 14 uur helder overzichtelijk videomateriaal, waarin ik je aan de hand van voorbeelden, trainingssessies en praktijkvoorbeelden uitleg en demonstreer hoe je vaardigheden aanleert, gedrag corrigeert en zorgt voor zo optimaal mogelijke leefomstandigheden voor jou en je papegaai of parkiet.

 

Wat Levert Het Jou Op? 

Bijten, schreeuwen en wegvliegen behoort voorgoed tot de verleden tijd. Je papegaai of parkiet zal snel leren nog maar op 1 plaats zijn behoefte te doen.

Door de duidelijke stap voor stap uitleg, zal je papegaai of parkiet binnen korte tijd gek op je worden en zich helemaal thuis gaan voelen bij jou.Je krijgt veel meer inzicht in het gedrag van je papegaai of parkiet, waardoor je hem beter begrijpt en in staat zal zijn te zorgen dat hij gek op jou wordt en blijft.

Je leert allerlei verschillende spelletjes en vaardigheden om samen met je papegaai of parkiet te doen. Tenslotte wordt een papegaai best oud en je moet echt weten wat je al die jaren samen kan en moet ondernemen.Je hebt direct een uitgebreid naslagwerk op video en in het werkboek wat je altijd weer eens kunt raadplegen. Sommige kennis omtrent papegaaien is aan verandering onderhevig door voortschrijdend onderzoek.

Daarom zorgen we dat je middels het besloten birdbox papegaai forum en de bijbehorende mailinglijst op de hoogte blijft van de allerlaatste ontwikkelingen.Bijvoorbeeld op het gebied van papegaai en gedrag en papegaaien ziektes wordt nog steeds veel onderzoek verricht en komen regelmatig nieuwe feiten aan het licht.

Wat moet je er voor doen om het te krijgen?

Klik snel op Registreren en zorg dat je één van de 100 bent die toegang krijgen tot deze Unieke Birdbox Editie + Birdbox Papegaaienschool Online + Geïntegreerd VIP Forum + Caique Workshop + GRATIS VERASSING!

Je zult er Levenslang plezier van hebben.

VOL=VOL en OP = OP Dit komt echt NOOIT meer!

 

 

 • Zo wordt uw Papegaai of Parkiet Dol op u

 • De Beste Beproefde Papegaai & Parkiet Trainingen voor Spelletjes en Kunstjes

 • Enthousiast Papegaai & Parkiet Laten Opstappen

 • Stoppen met Schreeuwen en/of Bijten om aandacht

 • Poepen Alleen in de Kooi of op het Papiertje!

 • Zo wordt uw Papegaai & Parkiet Dol op u

 • De Beste Beproefde Trainingen voor Vaardigheden en Kunstjes met je papegaai of parkiet

 • - aanvallend papegaai gedrag corrigeren

 • - wegvliegen afleren en voorkomen

 • - poepen in de kooi

 • - omver rollen

 • - ondersteboven hangen

 • - dingen oppakken en aangeven

 • - fietsen, steppen en rolschaatsen

 • - vrije vlucht papegaai & parkiet training opbouwen en uitvoeren

 

papegaai

 

 • Birdbox DVD Bird Event Editie Papegaai & Parkiet Trainings Cursus incl. alle extra's twv €327,-

 • Birdbox Online inclusief updates t/m 2019 twv € 127,-

 • Levenslang Lidmaatschap Geïntegreerd VIP Birdbox Papegaai Forum t.w.v. € 197,-/Jaar

 • Caique Workshop Online t.w.v. € 247,- incl. levenslang updates( ook geschikt voor elke papegaai)

 • Online Support via Forum & CWS

 • 50 min 1 op 1 persoonlijke coaching door Hans via Skype m.b.t. jouw vogel(s) max. 2
 • Extra Verrassing t.w.v. € 97,-

Totaal: € 1092,-

50 % KORTING =€ 655,20

TIJDELIJKE ACTIE KORTINGSPRIJS: éénmalig: €896,- €357,- €277,-

Geldig zolang de voorraad strekt.
 

GOUD

 

Birdbox DVD versie + Birdbox Online Papegaaienschool + CWS + Bonus Materiaal:

 • Onbeperkte Toegang!
 • GRATIS Toegang tot het Besloten Birdbox Papegaai Cursisten Forum
 • Volledige Toegang to Birdbox Online incl. updates t/m 2018
 • Volledige Toegang tot de Caique Workshop incl. updates t/m 2018
 • 50 min Skype coaching 1 op 1
 • BirdBox Voedings Rapport
 • GRATIS extra verrassing...

 

Nee, bedankt ik laat deze kans aan mij voorbij gaan en kies alléén voor de DVD + Online Versie en KLIK HIER

 

 

GOUD