BIRDBOX BRONS

dvd basis versie

Exclusief voor IEDEREEN die gebruik maakt van deze unieke BirdBox Actie:

Het BirdBox Voedingsrapport

Bordevol nuttige beproefde voedingsadviezen om je kromsnavel in top conditie te krijgen en te houden.

In dit uitgebreide rapport vind je belangrijke voedingsadviezen voor je papegaai en parkiet. Vers voedsel, pellets en wat je gratis uit de tuin kunt halen!

Stel het dus niet uit totdat alle 25 plaatsen vergeven zijn!

video placeholder

Unieke Speciale DVD Editie ruim 50% KORTING!

 • Stop Bijten
 • Stop Schreeuwen
 • Stop Wegvliegen
 • Stop Vijandigheid t.o.v. andere Vogels
 • Ontdek wat je 100 jaar lang met je Vogel Samen kunt ondernemen
 • Creëer een Betere Kwaliteit van Leven voor je Papegaai of Parkiet Jou Samen
 • Ontdek Wetenschappelijk Bewijs voor de Beste Papegaaien Voeding

Nog nooit eerder werd in Nederland noch in Europa deze Revolutionaire en Unieke DVD Papegaai en Parkieten Trainings- School middels video lessen toegankelijk gemaakt!

De Volledige Birdbox DVD Editie van de Papegaai en Parkiet Trainings Cursus

Ruim 17 uur Video Materiaal op DVD, Uitgebreid Papegaai Workshop Werkboek, Extra's voor je papegaai of parkiet en Levenslang Support via Forum, thuisgestuurd via TNT Post. Twv € 357,-

Een papegaai of parkiet kan gemakkelijk 20 tot zelfs wel 100 jaar oud worden. Grotere soorten kunnen zelfs wel 60 jaar en ouder worden.

Wat gaat u al die tijd met zo'n vogel doen in huis?
Wat zou je moeten doen?
De praktijk leert dat 90% van de papegaaien en parkieten te lang in een kooi zitten opgesloten.
Is dat bij uw vogel ook het geval? Dat hoeft niet direct uw schuld te zijn!

Men houdt meestal deze dieren met de beste bedoelingen, terwijl het dan toch mis gaat. Bijten, schreeuwen, plukken, ontsnappen enz enz
Anno nu is er veel meer wetenschappelijk bewezen kennis beschikbaar dan pakweg 10 jaar terug, omtrent de natuurlijke behoeftes van vogels die als huisdier worden gehouden.

 

Heel kort gezegd is dit het beste van het beste meest veelzijdige luxe elite Vogel Training Cursus pakket wat er bestaat.
We kunnen er lang of kort over schrijven of praten, maar hier heeft iedereen op zitten wachten die in Nederland en België een kromsnavel in huis heeft.
Grote woorden. Waarom zou ik je geloven? Lees verder!

Loop niet achter, maar leer en kopieer!

INHOUD BIRDBOX BRONS (DVD VERSIE):

DVD 1 Vogel Training Introductie

Waarom trainen we vogels?

Een heldere visie die duidelijk maakt waarom het noodzakelijk is voor elke in huis gehouden kromsnavel om getraind te worden.

Aan de hand van verschillende situaties en voorbeelden van vogels krijg je een totaalbeeld van wat er mogelijk is, maar ook laten we zien wat beslist niet mogelijk is.

De basis principes van vogeltraining. Zonder een afgebakende visie omtrent het trainen van dieren in het algemeen en vogels in het bijzonder zul je er niet in slagen je vogel af te richten en te trainen.Van opstappen tot vrij vliegen in de natuur. Hoe doe je dat?

 

  • De voorbereiding

  • Wat moet je doen voordat je begint met het trainen van je vogel?

  • Het speciale gezonde dieet

  • De angsten

  • Het vertrouwen

DVD 2 Vogel Wellness

Hoe blijft je vogel gezond?

Wat komt er allemaal bij kijken om uw vogel in goede conditie te krijgen en te houden met het oog op succesvolle training? We gaan uitvoerig in mede aan de hand van interviews met deskundigen op de behoeftes van grote en kleine kromsnavels.

Van ara tot agapornis, ze komen allemaal aan bod. Naast de juiste huisvesting, voeding en aandacht is ook het sociale leven van je kromsnavel van groot belang.

De fysieke conditie

Wat moet je allemaal doen om je vogel met het oog op succesvolle training in goede conditie te krijgen en te houden. Naast de juiste voeding is ook de hoeveelheid erg belangrijk. Beweging en ontspanning komt allemaal aan bod.

De mentale conditie

Jazeker ook kromsnavels hebben gevoel en kunnen in een depressie raken. Dus kunnen ze ook erg happy of zelfs verdrietig zijn. Omdat dit alles te maken heeft met specifieke behoeftes van specifieke vogels besteden we hier veel aandacht aan.Hier liggen de sleutels tot succesvolle training.

DVD 3 De dagelijkse omgang

Hoe ziet het dagelijks leven van een in huis gehouden papegaai er over het algemeen uit?

Hoe zou het dagelijks leven van een in huis gehouden papegaai er uit moeten zien?

We gaan op bezoek bij verschillende mensen die verschillende kromsnavels houden. Van aratinga kweker tot gedragsdeskundige voor vogels. Ze leveren een waardevolle bijdrage en je zult ontdekken hoe fascinerend het is met deze dieren te leven.

Door de praktische tips die gegeven worden, zal je spelenderwijs precies te weten komen hoe ook jij zonder allerlei ingewikkelde of tijdrovende handelingen een goede relatie met je vogel opbouwt.

Hoe zorg je dat je vogel helemaal gek op je wordt?

Door deze voorbeelden uit de praktijk leer je al kijkende naar de video hoe je er voor zorgt dat je vogel helemaal gek op je wordt.

DVD 4 Het Echte Werk; de Trainingssessies

Deze dvd bevat de gedetailleerde opnames van speciale trainingssessies waarin we uitleggen hoe je bepaalde vaardigheden, spelletjes en kunstjes die dienen als sociale activiteiten kunt aanleren.

_MG_9531_800Aan de hand van een aantal vormen van probleemgedrag, zoals bijten, schreeuwen, wegvliegen als jij dat niet wilt en extreem territoriaal gedrag leggen we stap voor stap uit welke trainingen je moet toepassen om het gedrag te corrigeren.

Vaak zijn dit slechts korte eenvoudig voor iedereen toepasbare oefeningen die je maar een paar dagen hoeft te herhalen. Dan zal je vogel het al door hebben en zijn gedrag zal veranderd zijn.

Hij zal je respecteren en het leuk vinden om samen deze oefeningen te doen. Zo leuk dat hij de volgende keer al enthousiast wordt als je hem komt halen om een volgend kunstje te leren.

We leggen nogmaals uit dat het niet gaat om het leren van kunstjes aan de vogels om ze tot circusdier om te toveren. Met die motivatie zal het ook niet lukken. Samenwerken met je papegaai of parkiet om activiteiten te ondernemen, is een creatieve invulling van natuurlijke behoeftes die deze dieren hebben. In de natuur leven ze in grote groepen, nu ben jij die 'groep' geworden!

Al zullen anderen versteld staan van wat je vogel straks allemaal kan, het gaat om de relatie, interactie en de activiteit.

In de natuur is de gemiddelde kromsnavel 8 uur per dag 7 dagen in de week bezig. Nu hoeft hij ineens niets meer te doen, want z'n eten wordt op een bordje aangediend.Elke training vindt je weer terug in het bijbehorende werkboek.

Zo kun je stap voor stap heel ver komen van agapornis via pyrrhura tot ara:

Eenvoudig aan te leren voorbeelden:

- waarom een klikker gebruiken?

- welke activiteit eerst aanleren?


verrijkingWat je binnen slechts 1 week kunt aanleren:

- opstappen en afstappen

- pootje geven

- rollen als een hond

- de ring om de stok leggen

- slapen als een baby: bedtijd

- kus geven

- gooi de euro in de spaarpot

en verder komt nog aan bod:

- commando's gebruiken

- bijten afleren en voorkomen

- schreeuwen afleren en voorkomen

- aanvallend gedrag corrigeren

- wegvliegen afleren en voorkomen

- poepen in de kooi

- omver rollen

- ondersteboven hangen

- dingen oppakken en aangeven

- fietsen, steppen en rolschaatsen

- vrije vlucht training opbouwen en uitvoeren

Werkboek / Naslagwerk

In het bijbehorende werkboek of lesboek zo u wilt, worden alle stappen van de training dvd (4) beschreven en hier en daar nader uitgelegd.

Erg handig, want video kijken is leuk en nuttig, maar verschillende trucs en trainingen bestaan uit een aantal te nemen stappen die je zeer consequent en precies moet uitvoeren.

Bijvoorbeeld het geven van een beloning na een geslaagde actie mag niet langer duren dan slechts een paar seconden, zodat de vogel het verband kan leggen tussen wat hij deed en het gevolg daarvan.

Door het lesboek kun gemakkelijk de korte helder beschreven stappen nog even doorlezen vlak voordat je begint met een oefening.

Een gedrukte versie die u per post krijgt thuisgestuurd.

GRATIS Extra Bonus DVD

Als extra GRATIS DVD: 'Achter de Schermen van Tamme Vogels'

Hoe ziet ons dagelijks leven er uit als liefhebbers van kromsnavels? Een uniek kijkje achter de schermen met de vogels in de hoofdrol.

Een bezoekje aan de dierenarts die u via ons een exclusieve blik gunt achter de schermen. Nog meer lessen over het gedrag van papegaaien vanuit het wild vertaald naar de huiskamer.

Volledige Toegang tot
Het Geïntegreerde Online Papegaaienschool VIP Forum

Vanaf ZILVER versie en hoger.

Maak kennis met alle BirdBox cursisten die jou reeds voor gingen!
T.w.v. : € 197,- / per jaar

Vanaf ZILVER versie en hoger.

Luc

“proficiat met jullie website !! k heb al héél veel bijgeleerd !!

als dank stuur ik jullie een foto van mijn 2 kampioenen , die , ongelofelijk maar waar, super goed overeenkomen met mn 2 berner-sennen !! Als jullie willen, mag je gerust de foto publiceren.”

Luc
Jenny & Inge

“WE HEBBEN HEM / HAAR VANDAAG UIT DE KOOI GELATEN.

GING SUPER GOED, ...WE ZIJN SUPER GELUKKIG MET COLBY...”

Jenny & Inge
Hans uit Gouda

"Vanavond hebben we hem er 2,5 uur uur eruit gehad. Heerlijk met hem gespeeld en gekroeld en geknuffeld. Geweldig hoe hij bij ons bleef zitten en er zelf ook van genoot....”

Hans uit Gouda
Jan & Anja

“Onze complimenten voor de goede basis die ze van jullie heeft meegekregen om een geweldige kameraad te worden. SUPER!!!

Tot ziens en we houden jullie op de hoogte,

Jan, Anja en Jansie....”

Jan & Anja

“Hallo Hans & Grace!

Alles gaat goed hier. Ik zit midden in een drukke week, maar vond het toch leuk

om jullie even te laten weten hoe het gaat. De vogel houdt heel veel van aandacht, en dat vind ik fijn, want die geef ik graag.

Verder gaat het goed ermee! Tis een hele mooie geworden! =D....”

“ Kortom geweldig wat jullie met hem bereikt hebben,ik heb er echt een nieuwe papegaai vriend bij.

Nogmaals heel erg bedankt voor alle hulp en informatie en voer en tot ziens! PS:de ionisator is ook een geweldig apparaat, jullie hebben geen woord teveel gezegd!....”

Wat hebben we dus voor u?

Duidelijke Nederlandstalig beproefd papegaai actieplan om stap voor stap het gedrag van je papegaai of parkiet aan te pakken, maar ook om te ontdekken hoe je een probleemloze papegaai of parkiet gedurende zijn hele leven probleemloos moet houden.

 

Papegaaien en parkieten kunnen wel 20 tot zelfs 100 jaar oud worden, dus weten hoe het leven van een vogel als huisdier eruit moet zien, is van cruciaal belang voor elke vogel liefhebber!

 

Naast het unieke papegaai werkboek ruim 17 uur helder overzichtelijk videomateriaal, waarin ik je aan de hand van voorbeelden, trainingssessies en praktijkvoorbeelden uitleg en demonstreer hoe je vaardigheden aanleert, gedrag corrigeert en zorgt voor zo optimaal mogelijke leefomstandigheden voor jou en je papegaai of parkiet.

Wat Levert Het U Op?

Bijten, schreeuwen en wegvliegen behoort voorgoed tot de verleden tijd. Je papegaai of parkiet zal snel leren nog maar op 1 plaats zijn behoefte te doen.

 

Door de duidelijke stap voor stap uitleg, zal je papegaai of parkiet binnen korte tijd gek op je worden en zich helemaal thuis gaan voelen bij jou.Je krijgt veel meer inzicht in het gedrag van je papegaai of parkiet, waardoor je hem beter begrijpt en in staat zal zijn te zorgen dat hij gek op jou wordt en blijft.

 

Je leert allerlei verschillende spelletjes en vaardigheden om samen met je papegaai of parkiet te doen. Tenslotte wordt een papegaai best oud en je moet echt weten wat je al die jaren samen kan en moet ondernemen.Je hebt direct een uitgebreid naslagwerk op video en in het werkboek wat je altijd weer eens kunt raadplegen. Sommige kennis omtrent papegaaien is aan verandering onderhevig door voortschrijdend onderzoek.

 

Daarom zorgen we dat je middels het besloten vogel leer centrum leden gedeelte en de bijbehorende mailinglijst op de hoogte blijft van de allerlaatste ontwikkelingen.

Bijvoorbeeld op het gebied van papegaai en gedrag en papegaaien ziektes wordt nog steeds veel onderzoek verricht en komen regelmatig nieuwe feiten aan het licht.

Wat Te Doen Om Het Te Krijgen?

Klik snel op Registreren en zorg dat je één van de 25 bent die toegang krijgen tot deze Unieke Birdbox BRONS DVD Editie + VIP Forum + diverse extra’s + GRATIS VERASSING!

Je zult er Levenslang plezier van hebben.

VOL=VOL en OP = OP Dit komt echt NOOIT meer!

 • Zo wordt uw Papegaai of Parkiet Dol op u

 • De Beste Beproefde Papegaai & Parkiet Trainingen voor Spelletjes en Kunstjes

 • Enthousiast Papegaai & Parkiet Laten Opstappen

 • Stoppen met Schreeuwen en/of Bijten om aandacht

 • Poepen Alleen in de Kooi of op het Papiertje!

 • Zo wordt uw Papegaai & Parkiet Dol op u

 • De Beste Beproefde Trainingen voor Vaardigheden en Kunstjes met je papegaai of parkiet

 • - aanvallend papegaai gedrag corrigeren

 • - wegvliegen afleren en voorkomen

 • - poepen in de kooi

 • - omver rollen

 • - ondersteboven hangen

 • - dingen oppakken en aangeven

 • - fietsen, steppen en rolschaatsen

 • - vrije vlucht papegaai & parkiet training opbouwen en uitvoeren