birdbox

Voltooi uw inschrijving

mastercard
stripe

Eénmalig

Full guarantee

Secure payment

Door op de bovenstaande knop te klikken, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en ons terugbetalingsbeleid. Uw e-mailadres wordt toegevoegd aan onze e-maillijst voor klanten, waar we u productupdates en speciale aanbiedingen zullen sturen. U kunt zich op elk moment afmelden door op de afmeldlink onderaan een van onze e-mails te klikken.

Echt een geweldige cursus die ik iedereen kan aanbevelen met een papegaai of parkiet in huis. Onze Chicu de valkparkiet had echt een heel anders leven gehad zonder de Birdbox en is nu alleen nog 's nachts in de kooi...

Toen ik zag hoe de Rose kaketoe van mijn zus na jaren mij als vijand te hebben gezien rustig bleef tijdens mijn bezoek, was ik totaal verrast. Ik kreeg alle uitleg en ben toen zelf ook lid geworden...onze grijze roodstaart kan ik nu eindelijk met een gerust hart in de buurt van de kinderen loslaten...echt super!

Ik stuitte helaas op veel onbegrip toen ik zei dat ik de papegaaienschool ging volgen. Mensen nemen je niet snel serieus, tenzij je met een ontspoorde Doberman naar een gedragstherapeut moet. Heel goed dat jullie dit doen, want een hond wordt gemiddeld misschien 12 tot 14, maar mijn papegaai is nu al 32 en kan met gemak de 60 halen..zeker nu dankzij de welzijn wijzer!

birdbox

Follow us

Birdbox Papegaaien School