Free Roadmap

Je kiest de beste papegaai of parkiet na het lezen van deze volledig GRATIS en vrijblijvende eenvoudig te begrijpen handleiding

Ongeacht WAAR je een tamme papegaai of parkiet gaat kopen ZONDER deze informatie ga je gegarandeerd de mist in. Gemiddeld leeft een papegaai 60 jaar, een parkiet 35. Dat is te lang om in de mist te zitten!

Welke soorten zijn er en welke past bij jou? Wat mag je betalen voor de juiste papegaai of parkiet?

Wanneer verdient een papegaai of parkiet het 'predicaat' TAM? Wie geeft welke definitie aan het woord tam en wat verwacht JIJ daarvan?

Wat staat er in deze handleiding?

Om te beginnen vind je de antwoorden op bovengestelde vragen., maar nog veel meer wat echt van belang is VOORDAT je een papegaai of parkiet als huisdier in huis haalt.
Wij zijn VOOR het houden van papegaaien en parkieten als gezelschapsdieren dus je zult geen anti vogel beleid aantreffen in deze waardevolle gids, maar juist gebalanceerde adviezen waar iedereen mee uit de voeten kan.
Je ontdekt wat je van de regulieren dierenhandel in papegaaien en parkieten NIET mag weten en waarom. Deze handleiding is 100% gemaakt door mede liefhebbers voor mede liefhebbers geheel zonder commercieel oogpunt.
Naast deze nuttige, boeiende en vooral ook leuk om te lezen (!) gids ontvang je nog meer speciale papegaaien- en parkieten weetjes vanaf het 'vogelfront'. Altijd gebaseerd op ruim 20 jaar dagelijkse ervaring in het houden van zowel papegaaien als parkiet BINNENSHUIS.

Hi There...

Ik worstelde zoals jij vandaag, maar ik kan helpen

Je zou graag een vogel als huisdier gaan houden, maar je weet niet waar je moet beginnen?

Is het waar wat sommigen beweren dat papegaaien en parkieten alleen buiten horen te leven? Hoe zit dat precies? Feit is gewoon dat er al duizenden kromsnavels in gevangenschap worden gehouden. Niemand kan dat ontkennen. Als je geen sadistische dierenhater bent, denk je in oplossingen voor deze dieren i.p.v. zonder kennis van zaken de mensen te veroordelen die ze houden.

Honden, katten, cavia's en konijnen zijn wellicht de meest bekende huisdieren, maar zijn dat ook niet altijd vanzelf zomaar geweest of gebleven. Ze ondergingen een langdurig proces wat domesticatie wordt genoemd. Download deze gids en we leggen je uit hoe je het beste te werk hunt gaan om te bepalen of het houden van een papegaai en/of parkiet echt iets voor jou is en hoe je dat dan verder het beste kunt aanpakken. Immers je gaat sowieso een verantwoordelijkheid aan voor gemiddeld minstens 25 tot soms wel 100 jaar! Dat is de leeftijd die deze dieren in tegenstelling ALLE andere bekende huisdieren kunnen bereiken en op zichzelf al reden genoeg te zorgen dat je weet waar je aan begint, voordat je er aan vast zit.

FREE ROADMAP

Je kunt ALTIJD blijven zoeken en nooit de helft vinden van wat hier VANDAAG wordt aangeboden, alles wat je nodig hebt allemaal op één plek.

© Copyright BirdBox.NL | Voorwaarden & Privacy

Meld je aan en download de Gids meteen

Vul hieronder uw gegevens in om direct toegang te krijgen tot het beste papegaai aankoop advies ooit...

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals vermeld in ons privacybeleid. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken door op de afmeldlink onderaan een van onze e-mails te klikken.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Birdbox Papegaaien School