video placeholder

Voor Uw Inspiratie ...

"Think Outside the Cage", precies zoals onze slogan al jaren zegt.

Om je papegaai of parkiet zo ver te krijgen dat hij binnen en buiten inderdaad niet alleen bij je blijft, maar ook luistert als je hem roept, is beslist meer nodig dan het dier van jongs af aan op te voeden.

Zelfs een oudere vogel kun je in veel gevallen zodanig trainen dat deze zonder problemen en zonder gekortwiekt te zijn mee naar buiten kan.

Elke papegaai of parkiet die als HUISDIER wordt gehouden, zou eigenlijk een aantal basis vaardigheden moeten leren om met succes als gezelschapsdier in huis gehouden te kunnen worden.

In onze cursus leer je precies hoe je dat allemaal aanpakt en nog veel meer.

 

Online les voor Papegaaien en Parkieten: Laat je vogel vanavond al zijn eerste spelletje doen!

Droom je al jaren dat je papegaai of parkiet doet wat jij wilt, maar is dat tot nog toe niet (helemaal) gelukt? Vond je een cursus altijd te duur? Of dacht je dat het te veel tijd zou kosten? Dan ben je nu op de juiste plaats terecht gekomen!

Meer dan 1350 deelnemers, bekend van YouTube, FaceBook en de Dierenarts

Welkom bij de populairste Vogel Trainings Cursus van Nederland & Belgiƫ de BirdBox!


Bekijk de Video waarin ik je uitleg hoe de lessen van de
BirdBox Vogel Trainings Cursus werken!

De Papegaaien & Parkieten Cursus van Nederland & Belgiƫ

Een aantal jaren terug gaven we overal in het land workshops over het opvoeden, socialiseren, africhten en trainen van Papegaaien en Parkieten. De vraag naar de eenvoudige voor iedereen praktisch toepasbare stap voor stap uitleg die we aan de hand van vele voorbeelden met verschillende van onze eigen vogels gaven, werd al maar groter en groter.

 

Steeds vaker moesten we aanvragen afzeggen en konden we eenvoudigweg lang niet iedereen meer helpen met het aanleren van basis vaardigheden die noodzakelijk zijn voor elke vogel die als huisdier wordt gehouden, het doen van spelletjes ter bevordering van de activiteit en het op commando leren buiten vliegen.

 

We besloten een complete Video Cursus te ontwikkelen, waarin we dezelfde 'vogel trainings voorbeelden' zouden kunnen laten zien als tijdens de workshops op locatie. Op die manier konden we eigenlijk op heel veel plaatsen tegelijk zijn, terwijl we ook onze kostbare tijd konden blijven besteden aan de kwekerij en onze eigen papegaaien en parkieten!

De eerste online video's werden direct een groot succes en meteen was er weer de vraag naar meer.

Zo is de inmiddels in verschillende uitvoeringen en versies te volgen BirdBox Vogel Trainings Cursus ontstaan!

4 Versies Beschikbaar:

Birdbox Basis DVD Versie

In deze basis versie vind je naast het gedrukte full colour werkboek de 4 les dvd's en de bonus dvd. Soms krijg je nog een extra cadeau, dus kijk snel verder. In elk geval zitten er ook nog leuke extra's in de doos, die je zonder extra verzendkosten met Postnl krijgt thuisgestuurd.
Tijdelijk met extra verrassing t.w.v. 97,-
Lees verder...

Birbox Zilver: met volledige Online Workshop

Deze uitbreiding op de basis/brons versie bevat als extra de volledige Online Workshop. Hierin vind je o.a. alle video's die ook op de dvd's staan, zodat je ze altijd overal ter wereld waar internet is, direct kunt bekijken. Dat kan op je laptop, pc, ipad, iphone of een andere smartphone of tablet.
Maar liefst ruim 47 uur video, waaraan regelmatig ook nog updates worden toegevoegd.
Lees meer...
Deze meest gekozen versie groeit dus met je mee!

Birdbox Goud: de XXL Versie incl. Caique Workshop en extra materiaal

De volledige DVD versie incl. handboek extra bonus video met extra's in de doos. Daarnaast krijg je levenslang toegang tot de Online Workshop met ruim 47 uur video en updates.
In ons VIP forum maak je kennis met alle andere cursisten en leer je ook nog van elkaar. Als unieke extra toevoeging krijg je levenslang toegang tot de exclusieve Caique Workshop. Hierin leer je a.d.h.v. de Caique die als voorbeeld wordt genomen alles over het houden van een kromsnavel als huisdier. Natuurlijk gaan we dieper in op deze unieke soort, zowel de witbuik caique als de zwartkop caique komt uitvoerig aan bod.
Lees Meer...

Birdbox: ONLINE

Deze zeer uitgebreide workshop volg je volledig online. Alle video's die in de andere versie's op dvd te vinden zijn, staan ook online in de workshop. Je vind echter i.p.v. de basis 15 uur, totaal op dit moment al ruim 47 uur video materiaal online! Alle opnames van de Live Bird Events zijn ook inclusief!
Stel direct vragen terwijl je een les volgt of reageer op de commentaren van andere cursisten. Je krijgt daarnaast ook nog eens levenslang toegang tot het besloten Birdbox VIP Forum waar je de andere deelnemers kunt ontmoeten. Heel veel waarde dus ook in dit unieke online pakket!
Lees meer