Ontdek de Verborgen Wereld van de
Tamme Papegaai & Parkiet…

Krijg Direct Toegang

Alle inschrijvingen 100% VEILIG verwerkt via BEVEILIGDE server

Vogel Training Gemakkelijk Gemaakt...


Ontdek met ruim 47++ uur educatief video materiaal o.a. hoe jouw papegaai of parkiet gelukkig wordt en blijft, niet meer schreeuwt, niet meer bijt, maar in plaats daarvan jou als zijn beste vriend blijft zien.

Hans Meyer

De Birdbox Online Papegaaienschool is de nieuwe manier om alle noodzakelijke kennis op te doen die nodig is om met succes een Papegaai of Parkiet LEVENSLANG als HUISDIER te kunnen houden…

Hans Meyer Online Papegaaienschool

Wat als jij jouw vogel eenvoudig
3 vaardigheden kon aanleren?

Elke tamme vogel die niet is afgericht, zal als huisdier ontsporen...

 • Vaardigheid 1

  Kom hier! Je vogel luistert en komt direct naar je toe, ongeacht waar jullie je bevinden.

 • Vaardigheid 2

  Blijf waar je bent! Je vogel luistert en komt niet achter je aan, ook niet als je de kamer uit loopt.

 • Vaardigheid 3

  Blijf bij mij! Je vogel luistert en gaat er niet vandoor, ook niet wanneer je met hem buiten loopt of in de supermarkt.

Dit is wat je gemakkelijk bereikt met de
Online Papegaaienschool:

Vanuit een coöperatieve relatie krijg je controle over het gedrag van je papegaai.

Bepaal zelf wanneer je welke les wilt zien en waar je dat doet.

 • Ruim 47 uur ( + updates) boeiend online video lesmateriaal.
 • Begeleidend digitaal werkboek met stap voor stap uitleg.
 • Stel je vragen in de online school of in het VIP Forum

Al het lesmateriaal uit de DVD cursus is 100% verwerkt in de ONLINE Papegaaienschool met maar liefst totaal nu al ruim 47++ uur extra video lessen + vele aankomende updates.

 • Alle dvd's nu direct online te bekijken overal ter wereld ( + nog veel meer).
 • Het volledige werkboek 100% online toegankelijk.
 • De opnames van ALLE Bird Events vind u terig in de Online Papegaaienschool.

Het Birdbox Verhaal van Jan


Voordat ik na de zomervakantie mijn eerste papegaai ging ophalen, ben ik door het volgen van de online papegaaienschool niet alleen nog enthousiaster geworden, maar was er vanaf dag 1 een super goeie klik met mijn vogel en blijven we nu levenslang de beste maatjes!

- Jan Somers
Krijg Direct Toegang

Introductie Online Papegaaienschool

Dit is wat je o.a. kunt verwachten in de Online Papegaaienschool

 • 1 - Dit is wat je gemakkelijk zult bereiken…

  Je weet straks hoe je door eenvoudige slimme technieken vervelende gedragingen, zoals bijten, schreeuwen en wegvliegen bij je papegaai en/of parkiet kunt stoppen.

 • 2 - Dit is wat je gemakkelijk zult bereiken…

  Je ontdekt hoe je de lichaamstaal van je papegaai & parkiet moet interpreteren en hoe je daar vervolgens wel en juist niet op moet reageren.

 • 3 - Dit is wat je gemakkelijk zult bereiken…

  Je ziet o.a. hoe gemakkelijk het is om je papegaai of parkiet zindelijk te maken op een verantwoorde effectieve manier.

 • 4 - Dit is wat je gemakkelijk zult bereiken…

  Door samenwerking met onze officieel erkende vogelarts ontdek je tips en trucs die dure medische ingrepen bij je papegaai of parkiet zullen voorkomen.

 • 5 - Dit is wat je gemakkelijk zult bereiken…

  Door de heldere stapsgewijze uitleg via video en werkboek, ontdek je o.a. hoe je zelf ook complexere gedrags training kunt toepassen. Het doen van activiteiten, spelletjes en laten uitvoeren van door jou gewenste handelingen wordt mogelijk en zal zelfs je vrienden verstelt doen staan. Viral YouTube filmpjes maak je voortaan zelf!

Direct Levenslang Toegang Tot De Birdbox Online PapegaaienSchool

Start Nu Meteen

Slechts een Paar Krachtige Kenmerken van de
Online PapegaaienSchool

Meer dan genoeg inspiratie om je tamme vogel 100 jaar lang te amuseren…

1 - Hier Is Wat Dit Zo Bijzonder Maakt...

Een papegaai die eenmaal is ontspoort ( en dat komt NIET zelden voor!), gaat je handen vol geld kosten door noodzakelijke bezoeken aan een gedragstherapeut of andere deskundigen.

Je doorbreekt en voorkomt hiermee ook voor het dier de vicieuze cirkel van het verhandelt worden van de ene naar de andere eigenaar.

Met de BirdBox Online Papegaaienschool heb je levenslang toegang tot de bron van een schat aan nuttige kennis die jou binnen de kortste keren samen met je vogel ZELF tot ervarings DESKUNDIGE zal maken. Voorkomen is veel beter dan genezen en nu bereikbaar voor iedereen die de beschikking heeft over een internet verbinding.

 

2 - Hier Is Wat Dit Zo Bijzonder Maakt...

Niet alleen leeft de bedenker en oprichter van de Birdbox Online Papegaaienschool zelf al jarenlang samen in huis met verschillende papegaaien en parkieten, maar houd hij zich ook dagelijks bezig met het oplossen van allerlei papegaaien problemen van anderen. Door zijn uitgebreide internationale kennis netwerk heb je dus maar liefst levenslang toegang tot de meest actuele informatie omtrent de omgang met papegaai en parkiet als huisdier.

3 - Hier Is Wat Dit Zo Bijzonder Maakt...

Al het online les materiaal is geoptimaliseerd voor alle moderne media; zoals ipad, tablets, smartphones, laptop, desktop en zelfs HD TV. Je kunt de online papegaaienschool dus overal ter wereld via jouw favoriete media bekijken. Waar je maar wilt, wanneer je maar en zo vaak als je maar wilt.

4 - Hier Is Wat Dit Zo Bijzonder Maakt...

De online papegaaienschool maakt gebruik van professionele,veilige high tech SSD servers, waardoor het niet uitmaakt of er nu 10 of 10.000 cursisten tegelijk online zijn. De snelheid en kwaliteit blijft gewaarborgd.

Uiteraard blijft al het materiaal tot in het oneindige online staan, zodat je nooit iets hoeft te missen of kwijt zult raken. Daarnaast is er ook geen sprake van slijtage van bijvoorbeeld dvd's, maar blijft de kwaliteit altijd gloednieuw en dus optimaal.

Vind je het prettig om bijvoorbeeld een van de les modules zelf uit te printen, dan is dat ook mogelijk. Je kunt hiervoor zelfs de birdbox print service gebruiken, waarmee je het werkboek dat volledig digitaal beschikbaar is voor alle deelnemers ook als gedrukt exemplaar kunt nabestellen tegen zeer gereduceerd tarief.

5 - Hier Is Wat Dit Zo Bijzonder Maakt...

Je bent nooit alleen in de birdbox online papegaaienschool. In het VIP Forum waar je automatisch na inschrijving ook LEVENSLANG toegang toe krijgt, kun je alle andere deelnemers ontmoeten. Juist het delen van kennis en ervaring door serieuze liefhebbers onderling die allen dezelfde goede basis aan kennis omtrent hun geliefde huisdier hebben opgedaan wordt door iedereen als een belangrijke extra toegevoegde waarde ervaren.

 

Zoe's Birdbox Verhaal


Vanaf mijn 4 de jaar droom ik al van een papegaai als huisdier. Door de super uitgebreide goede voorbereiding die de birdbox online mij geeft, op elk moment dat ik tussen mijn werkzaamheden door even een les volg, weet ik dat ik straks, zodra mijn nu gereserveerde kleintje thuis komt direct een goede start maak. Te gek dat ik levenslang kan terugvallen op misschien wel de belangrijkste bron van informatie voor elke liefhebber van tamme papegaaien en parkieten. Super bedankt dat jullie mijn droom helpen waar te maken!

- Zoe Brandsma
Ga Direct Van Start

100%
RISICO
VRIJ

Uw deelname is 100% Risico Vrij!  Alle in de lessen besproken trainingen + materialen zijn jarenlang getest in binnen en buitenland. Door o.a. samenwerking met bevoegde vogelarts dr. Marvan bevat de papegaaienschool zeer waardevolle kennis, waarmee u zelfs hoge medische kosten voorkomt.

"Meer dan genoeg inspiratie om uw tamme vogel 100 jaar lang te kunnen amuseren ....."

BEGIN vandaag - dan is dit wat je krijgt:

 • LEVENSLANG toegang VERNIEUWDE Online Papegaaienschool + updates t/m 2024!
 • LEVENSLANG toegang tot het VIP Birdbox Forum
 • GRATIS 50 min. 1 op 1 Skype coaching m.b.t. jouw vogel

Kom NU in actie = exclusieve bonussen:

 • GRATIS Papegaaien Welzijn Wijzer ( 200 + pagina's) + DVD thuisgestuurd!
 • GRATIS Birdbox Vogel Voedings Rapport ( hapklare antwoorden op lastige etensvragen!
dr Oran Marvan dr Oran Marvan, dierenkliniek Het Zicht

Ik verleen graag mijn medewerking aan dit mooie project vanuit onze gedeelde liefde voor papegaaien en parkieten...

KRIJG DIRECT TOEGANG

Door onze 100% geld terug garantie loopt u geen enkel risico

Veel Gestelde Vragen & Antwoorden

 • Q.Waar zit ik aan vast als ik me inschrijf?

  A.U zit nergens aan vast. De Online Papegaaienschool heeft slechts een éénmalig inschrijfgeld, waarmee u levenslang toegang behoud. Momenteel loopt zelfs een actie waarmee u alle updates t/m 2020 GRATIS ontvangt. Daarna blijft u gewoon toegang houden en kunt u zelf bepalen of u verdere updates wilt blijven ontvangen.

 • Q.Straks heb ik me ingeschreven en is de website verdwenen, wat dan?

  A.U hoeft niet bang te zijn dat de website verdwijnt. Het volgen van online educatie programma’s is anno nu zo goed geregeld dat zowel qua techniek als qua inhoud er absoluut geen reden is om de site te laten verdwijnen. Het tegendeel is waar: de online papegaaienschool groeit met de dag in aantal gebruikers en in hoeveelheid lesmateriaal.

 • Q.Komt mijn vogel ook voor in de cursus?

  A.De Online Papegaaienschool bevat les materiaal dat geschikt is voor gebruik met alle soorten kromsnavels, van grasparkiet tot Molukken Kaketoe en Hyacint Ara.

 • Q.Kan ik ook in termijnen betalen?

  A.We hebben zeer regelmatig KORTINGS- actie’s, waardoor het inschrijfgeld eigenlijk al veel te laag is in vergelijking tot vergelijkbare online cursussen. We doen dit om zo veel mogelijk vogel liefhebbers te helpen om een zo plezierig mogelijke omgang met en dagelijks leven van hun papegaai of parkiet te creëren. Termijn betaling is dus niet mogelijk.

 • Q.Ik wil graag zowel de dvd's als de online cursus, kan dat?

  A.Jazeker dat kan. U schrijft zich dan in voor de Birbox Zilver editie. Dit is een combinatie pakket van zowel de dvd’s, het werkboek met alle bijbehorende attributen als ook de toegang tot de volledige Online papegaaienschool en het VIP Forum. Klik hier voor meer info

 • Q.Ik zou net als andere dierenwinkels ook de Birdbox willen verkopen, kan dat?

  A.Zodra u de Birdbox Online Papegaaienschool volgt, kunt u zich inschrijven als Birdbox Partner. U krijgt dan een licentie en uitgebreide tools om meteen met de verkoop te starten. Partners worden rijkelijk beloond voor elke verkoop via hun verkoop account.

"Meer Dan Genoeg Inspiratie
Om Je Papegaai Levenslang te Kunnen Vermaken..."

Direct Toegang