BirdBox Papegaaienschool PAAS ACTIE

Samen Op Weg Naar Een
(nog) Betere Kwaliteit
Van Leven Voor Elke
Papegaai en Parkiet

Een papegaai of parkiet laat zich niet domineren. Door met hem samen te werken, bereik je echter verbluffende resultaten. Als je weet hoe het werkt....

NU AAN DE SLAG

 

Hans Meyer

Papegaaien Trainer

'Practise Makes Perfect' is Achterhaald.
'Practise Makes Permanent' is de Realiteit.

Leer Je Vogel Huisdier Te Zijn

Tam + Niet Afgericht = Gedragsproblemen

Een papegaai of parkiet die als huisdier tam is richting jou, wanneer hij daar zin in heeft, is per definitie bezig gedragsproblemen te ontwikkelen die JIJ kunt voorkomen.

Thuis vanuit de luie stoel heb je levenslang toegang tot de meest uitgebreide bron van kennis over het houden van papegaaien en parkieten als huisdier. Met slechts een eenmalig inschrijfgeld blijft niet alleen al dit materiaal binnen handbereik, maar profiteer je ook van de vele updates die regelmatig worden toegevoegd.

Het dagelijks onder 1 dak samenleven met papegaaien vereist om meerdere reden meer kennis en vaardigheid dan het geval is bij huisdieren zoals hond en kat. Alleen al het feit dat kromsnavels tussen de 20 en 100 jaar oud kunnen worden, is ruim voldoende aanleiding om goed op te hoogte te zijn en te blijven.

Het Wiel Bestaat Al

Wie leeft, werkt of op een andere manier met papegaaien en parkieten bezig is, leert elke dag bij.
Ondanks dat we als mensen nooit uitgeleerd raken m.b.t. het dierenrijk zijn er voor wat betreft het houden als huisdier beslist een heel aantal do's en don'ts bekend geworden de afgelopen decennia. Er is door wetenschappelijk onderzoek veel meer kennis over de wereld van de kromsnavels en hun gedrag. Wij als oprichters van de BirdBox Papegaaienschool hebben ons hier niet alleen al ruim 17 jaar in verdiept, maar delen uitsluitend die kennis welke door eigen ervaring succesvol is gebleken.

Uitsluitend theoretische hoofdkennis werkt niet in de omgang met dieren en zeker niet met papegaaien en parkieten. Daarom bestaat de BirdBox Papegaaienschool uit heldere praktisch toepasbare video lessen die iedereen zelf kan toepassen.

AAN DE SLAG

Belangrijke Kenmerken

 • Vogel Helpdesk

  De papegaaienschool is een interactieve online omgeving met vele vraag en antwoord mogelijkheden.

 • Er zit muziek in

  Kromsnavels houden van muziek net als de meeste andere vogels. Hoe je daar gebruik van kunt maken in de ‘huisdier setting’ leer je hier.

 • Geen antwoord?

  De BirdBox Papegaaienschool is geen statische website, maar een dynamische leer omgeving die voortdurend in ontwikkeling is. Vind je het antwoord op een vraag niet, stel hem en een nieuwe les wordt toegevoegd!

 • Les volgorde

  De volgorde van de modules en lessen zorgt ervoor dat je al het materiaal gemakkelijk kunt volgen.

 • Medewerkers

  Als oprichters zijn wij niet de enigen die meewerken aan de BirdBox Papegaaienschool. Ook de inbreng van in vogels gespecialiseerde dierenartsen dr O Marvan en dr H v/d Horst leveren hun bijdrage. Zo krijg je dus toegang tot een schat aan zeer nuttige informatie en een directe lijn naar de geïntegreerde vogel helpdesk waar je levenslang een beroep op kunt doen.

 • Herhaling on demand

  Gaat een video te snel of begrijp je een onderdeel nog niet? Het grote voordeel van videolessen is o.a. dat je zo vaak kunt herhalen als je maar nodig hebt.

 • Meerdere wegen

  Theoretisch zou je voor elk vogelprobleem kunnen gaan googelen naar een oplossing. De praktijk leert echter dat mocht je al een mogelijk antwoord op jouw specifieke vraag vinden de bron vaak heel vaag is. Daarnaast werkt het volgen van meerdere methodes tegelijk niet of zelfs averechts. Met de Papegaaienschool volgen we 1 rechte lijn die pas na veel kennis en ervaring tot stand is gekomen.

 • Achterhaald

  Zoals gezegd, oefening baart geen kunst, maar maakt iets permanent. Hoe belang dus in de relatie met een huisdier dat wel 80 jaar oud kan worden om zeker te weten dat je het juiste voorbeeld volgt!

 • Shortcut

  In het trainen van dieren is geduld een cruciale factor. We komen niet met beloftes die niemand kan waarmaken, zoals ‘in 5 minuten bijten afleren’. Dit soort reclames zijn er alleen om je te lokken. Met een bewezen effectieve methode boek je altijd resultaat als je gewoonweg de stapsgewijze instructies opvolgt.

 • Eerst was hij tam

  Het komt nogal eens voor dat een vogel bij aanschaf zeer tam is, maar zich na enige tijd gaat misdragen. Leer hoe je dat voorkomt.

 • Kromsnavels laten zich niet domineren

  Een hond heeft een baas, een kat personeel en kromsnavels alleen vrienden. Van een papegaai of parkiet kun je niets gedaan krijgen door hem de baas proberen te zijn. Deze dieren leren op een geheel andere manier. Helaas nog steeds de basis van veel problemen, omdat men zich hier niet van bewust is.

 • Interactief

  De BirdBox Papegaaienschool is om meerdere redenen geen statische website. Het is een interactief project waarin deelnemers ook hun bijdragen leveren o.a. door het stellen van vragen. Deze zorgen regelmatig voor het toevoegen van een nieuwe les of zelfs module.

 • Modules

  De Papegaaienschool is onderverdeeld in modules. Zelfs de beste informatie zou je missen als je het op een verkeerde manier krijgt aangereikt. Volgens een doordacht stap voor stap systeem leer je spelenderwijs en snel.

 • Bonus

  Naast het basis leermateriaal vind je altijd verschillende bonussen in de besloten online omgeving die elk voor zich weer de focus leggen op een specifiek gerelateerd onderwerp.

 • Helder Beeldmateriaal

  Wel zo overzichtelijk als je niet voortdurend lappen tekst hoeft te lezen, maar dingen krijgt aangereikt d.m.v. voor iedereen begrijpelijke illustraties en video!

 • Full Colour Druk

  Het in de online omgeving als download beschikbare werkboek krijgt u bij deze actie per post met het DVD pakket geleverd in gedrukte vorm. Erg handig als naslagwerk, maar ook boeiend om zo te lezen.

 • TIJDELIJK

  De BirdBox ZILVER Versie betreft de combinatie van zowel het DVD pakket als levenslang toegang tot de zeer uitgebreide en steeds groeiende online omgeving. Dit voor de helft van de prijs kunnen volgen, is eigenlijk allerminst representatief voor de werkelijke waarde die veel hoger ligt dan zelfs de doorgaans gehanteerde prijs. Door levenslang toegang te hebben, beschik je ook levenslang over alle nieuwe uitgaves en updates. Dit geheel in tegenstelling tot elk boek wat je in een boekwinkel aanschaft.

 • Voedings Rapport

  Door verschillende moderne onderzoeken is vast komen te staan welke voeding voor welke soorten het meest geschikt is. Dit betreft geen reclame voor vogelvoer fabrikanten, maar legt de focus op overal verkrijgbaar vers en droogvoer. In het BirdBox Voedingsrapport dat inclusief is bij deze actie vind u dus zeer nuttige tips m.b.t. afwisselende gezonde voeding voor uw papegaai en parkiet.

 • Vogel EHBO

  Omdat kromsnavels een veelvoud ouder kunnen worden dan alle andere huisdieren is de kans of kwaaltjes en ziektes ook veel groter. Daarmee ook het belang om te weten hoe je e.e.a. kunt voorkomen en in geval van nood kunt oplossen zonder torenhoge dierenarts kosten. Allemaal beschikbaar in de Papegaaienschool Zilver.

 • Nieuwe Les

  Vind je onverhoopt toch niet het antwoord op een relevante vraag? Dan is jouw vraag altijd de aanleiding voor een nieuwe les of zelfs module!

 • Nieuw Onderwerp

  Er worden regelmatig nieuwe onderwerpen toegevoegd n.a.v. eigen ervaringen of die van deelnemers. Inhoudelijk blijft de BirdBox Papegaaienschool dus altijd groeien.

 • Responsive

  De website techniek van de Papegaaienschool laat het toe dat elke pagina uiteindelijk zich aanpast aan het apparaat waarmee je kijkt. Of je nu een smartphone, ipad, laptop of pc met 27″ scherm gebruikt het beeld blijft optimaal leesbaar. Gezien de enorme hoeveelheid content zijn we voortdurend bezig alles naar de laatste technieken om te zetten waar nodig.

 • Voor Beelden

  D.m.v. heldere afbeeldingen en video’s vergeet je haast dat je een les volgt. We horen regelmatig dat men er geen genoeg van krijgt de in de lessen getoonde vogels steeds weer opnieuw te bekijken.

 • Vogel Video

  De video’s zijn niet gemaakt om een super HD technisch hoogstandje te zijn, maar om te communiceren waarop het aankomt, zodat jij zelf het doel kunt bereiken met jouw vogel. Wil je super 3D kwaliteit dan is deze cursus wellicht niet voor jou.

 • Alles op een rij

  Klik hier om de meer gedetailleerde info mbt de inhoud te bekijken.

 • Let Op!

  Deze actie is zeer beperkt geldig. Kom je morgen terug en kun je deze pagina niet vinden dan is dat omdat deze offline is. Je kunt dan nog slechts inschrijven na betaling van het reguliere inschrijfgeld.

 • Verversen

  Op de hierna volgende pagina die u bereikt na het klikken op de inschrijfknop ziet u hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Ververs die pagina om het actuele getal te zien, want alles wat u ziet, is opgeslagen op uw apparaat. Slechts na verversen, weet u zeker dat u de actuele online versie ziet.

Wat Anderen Er Over Zeggen

TRUSTED BY BRANDS

                                                 

Belangrijke Kenmerken...

 • Data in the cloud

  Alle dat van de Papegaaienschool online is razendsnel via moderne servers 24/7 wereldwijd bereikbaar.

 • Meldingen

  De online data is blijvend en verdwijnt niet, maar wordt juist regelmatig bijgewerkt, zodat het altijd up to date blijft.

 • Wegwijs

  Practise makes Permanent, not Perfect. Wat je oefent, wordt het resultaat. Ook wat je onbewust doet, zal door je vogel worden opgepakt. Je kunt dus maar beter zeker weten dat je het goed doet, zodat je de komende minstens 20 tot zelfs wel 100 jaar niet krijgt voorgespiegeld wat je zelf verkeerd hebt gedaan.

 • Vrije Vlucht

  Wij geloven niet in zogenaamde hulpmiddelen die als snelle sluikroute zouden moeten dienen. Een vogel is gemaakt om te vliegen. Ze zijn intelligent genoeg om te leren dat dit ook binnen door jou aangegeven grenzen kan in de open lucht.

 • Niets Werkt Zonder Liefde

  De rode draad in al onze cursussen, workshops en adviezen, is altijd het uitgangspunt van liefde voor de dieren, zoals ze zijn. Op een creatieve manier tegemoet komen aan hun natuurlijke behoeftes is de praktische uitvoering hiervan.

 • Succes Verzekerd

  Alle aangereikte methodes, tips, adviezen en voorbeelden zijn uitgebreid in de praktijk getest, voordat ze onderdeel worden van de papegaaienschool. Als wij het kunnen, kan jij het ook!

Eenmalig Inschrijfgeld, Levenslang 24/7 Toegang.

Ons is geleerd: 'Oefening Baart Kunst'...
Echter, het is maar net WAT je oefent
of succes erop volgt.

Wat je oefent, wordt blijvend!
Niet per se kunst!
Een goed VOORBEELD van WAT je HOE moet oefenen,
brengt GEGARANDEERD succes voort!

Inclusief EXTRA BONUS t.w.v. 97,-

De Full Colour gedrukte versie van het super dikke ruim 230 pagina's tellende Welzijn Wijzer Naslagwerk voor de gezondheid van uw papegaai en parkiet EXCLUSIEF TIJDENS DEZE PAAS ACTIE HELEMAAL GRATIS!

o.a.:

Hoe voorkom je ziektes en kwaaltjes?

Hoe voorkom je dierenarts bezoek?

Welke planten en struiken zijn giftig voor kromsnavels

Interviews met onze eigen vogel artsen

Extra toegevoegde kennis door onze vogel artsen

Relatie tussen voeding en gedrag

Huismiddelen versus medicijnen

Gratis eten uit de natuur

Eerste Hulp Bij Vogel Ongelukken

Nog veel meer deskundig advies m.b.t. vogel welzijn

Ben Je Klaar Voor De Start?

Na inschrijving heb je direct toegang tot het Online Gedeelte v/d Papegaaienschool

AAN DE SLAG

Tijdelijke actie, GELDIG TOT 22 april 2019 0:00 UUR MIDDERNACHT