MacRepairAmsterdamGaranties

Papegaai Kopen Met Levenslange Fabrieksgarantie

Er wordt tegenwoordig veel geadverteerd met 'garantie' als het om papegaaien en parkieten gaat. Meestal om u het gevoel te geven dat u wilt hebben, namelijk vertrouwen en zekerheid, echter een dier is geen computer of auto die stuk kan gaan of al stuk kan zijn bij aankoop. 

Een dier kan ziek zijn, slecht behandeld zijn, 'geprepareerd' zijn om tam te lijken, omdat er dan een hogere prijs gevraagd kan worden enz enz. Juist bij de aanschaf van een papegaai of parkiet als huisdier is het allerbelangrijkste dat degenen die het dier in huis haalt zich goed bewust is van wat hij of zijn kan en zou moeten verwachten. Op en via deze site vind je alles wat je maar kunt bedenken dat van belang is bij de aanschaf van en het houden van een kromsnavel als huisdier. Van gezondheid, voeding tot omgangsvormen en het interpreteren van lichaamstaal. Een papegaai kopen met garantie is wel mogelijk als je begrijpt wat een reële garantie precies inhoud.

Wij willen de 'garantie' ook even omdraaien: Wat voor garantie geef jij aan het dier en aan ons die ons uiterste best hebben gedaan het dier 1. geboren te laten worden 2. op te voeden tot 'voorbeeldig' huisdier zo tam als maar kan bestaan? De beste garantie die je kunt krijgen, is dat je 100% eerlijk wordt voorgelicht zonder loze beloftes die alleen maar in het leven geroepen zijn om jou als 'consument en dierenliefhebber' over de streep te halen.

Onze garantie is in elk geval dat we een 100% gezonde vogel ter overname aanbieden, die volgens beproefde en uiterst succesvolle methode deskundig is opgevoed tot huisdier en nooit voortkomt uit inteelt. De best mogelijke basis is gelegd voordat het dier ons huis verlaat. Vanaf dat moment is het welzijn van het dier in jouw handen.

Met alle mogelijke voorlichting, levenslang gratis advies na de aankoop en talloze instructie video's, artikelen, gratis magazine ter begeleiding van de eerste dagen, extra beschikbare workshops en cursussen online en offline gekoppeld aan onze transparante manier van werken ( volgens strenge voorwaarden) ontstaat de garantie dat je heel veel plezier gaat hebben van een door ons opgevoede kromsnavel. Elke reservering voor een van onze papegaaien of parkieten wordt uitsluitend gemaakt nadat u heeft verklaard akkoord te zijn met de in de reserverings overeenkomst gestelde voorwaarden. Ook vanuit het perspectief van de papegaai of parkiet moet een goede verwachting zijn van u als nieuwe verzorger.

Van onze kant doen wij alles wat maar denkbaar is om te zorgen dat een jonge kromsnavel geheel is voorbereid op een leven als huisdier. Je kunt hier alles over lezen op en via deze website en de talloze video's op ons youtube kanaal. Hoe wij de papegaaien en parkieten hanteren, voeden, opvoeden, socialiseren en kweken is bepalend voor ons succes en concreet inzichtelijk gemaakt via deze website. De hele pakket is opzichzelf al de best denkbare garantie tot op het moment dat een jonge papegaai of parkiet ons huis verlaat.

Van onze kant doen wij alles wat maar denkbaar is om te zorgen dat een jonge kromsnavel geheel is voorbereid op een leven als huisdier. Je kunt hier alles over lezen op en via deze website en je kunt de honderden video's op ons youtube kanaal bekijken. Hoe wij de papegaaien en parkieten hanteren, voeden, opvoeden, socialiseren en kweken is bepalend voor ons succes en concreet inzichtelijk gemaakt via deze website. Dit hele pakket is opzichzelf al de best denkbare garantie tot op het moment dat een jonge papegaai of parkiet ons huis verlaat.

Omdat we graag goed op de hoogte blijven van het welzijn van onze vogels nadat ze verhuisd zijn, verzoeken we iedereen ons te mailen over de stand van zaken. Zo onderhouden we inmiddels al jaren contact met vele enthousiaste vogel liefhebbers. Dit zorgt voor een zeer waardevolle bron van informatie die o.a. regelmatig inzicht geeft in verschillende aspecten van het houden van een papegaai of parkiet als huisdier.

PrintNaast o.a. zelfstandig leren eten en drinken is ook de psychische basis van groot belang. Natuurlijke angsten moeten zijn overwonnen voordat het dier bij u in huis komt en de ontwikkelingsfase van de jonge vogel moet zondanig zijn dat het dier er klaar voor is om naar de nieuwe verzorger(s) te gaan. Niet eerder en niet later. Wij zijn dus o.a. voorzichtig met het afspreken van een ophaaldatum, omdat we dit volledig laten afhangen van de ontwikkeling van de vogel. Zodra het redelijkerwijs inschatbaar is dat de vogel binnen maximaal 10 dagen klaar zal zijn voor vertrek, maken we altijd direct een afspraak met u die hem gereserveerd heeft.

Is de vogel door u gereserveerd, terwijl deze nog bij de ouders was of nog niet geboren was, dan ontvangt u het eerste bericht van ons na de reserveringsbevestiging, zodra de vogel verder door ons in huis wordt opgevoed.

Zo voorkomen we enigzins een 'overload' aan communicatie drukte die ons afhoud van het arbeidsintensieve werk van deze vogel hobby.

'Praat garantie, gezinsgarantie of niet bijten garantie' achten wij absolute onzin die slechts gepropageerd wordt om ( onrealistisch) vertrouwen te wekken wat nooit kan worden waargemaakt. De eenvoudige reden daarvoor is dat zowel het spreken van een papegaai als de mate van 'tam' zijn per individuele vogel verschillend is en afhanklijk van meerdere factoren die op het moment van aankoop van een jonge papegaai of parkiet nog niet eens een rol kunnen spelen. Met name de wat grotere soorten gaan pas spreken als de syrinx ( vogel stembanden) goed is ontwikkeld. Bij grijze roodstaart kan dat bijvoorbeeld wel een jaar of twee duren.

Wie een papegaai aanschaft puur en alleen omdat men het praten zo leuk vind, komt altijd bedrogen uit. Niet zozeer omdat niet alle papegaaien gaan praten, maar vooral, omdat er veel meer aspecten zijn aan het houden van een papegaai dan alleen het praten. Juist de samenhang van die andere aspecten buiten het praten om moeten de doorslag geven of men wel of geen kromsnavel als huisdier gaat houden. Er 'kleeft' namelijk veel meer aan het houden van dit dier als huisdier dan alleen de 'lusten'. Men moet beseffen dat er eerst verantwoordelijkheid moet kunnen worden gedragen voor het welzijn van de vogel in een huisdier situatie.

M.a.w. wanneer je voldoende kennis in huis hebt m.b.t. de omgang met een papegaai, je kunt hier al het nodige via ons ontdekken en leren, en je op basis daarvan nog steeds kunt concluderen dat je echt een kromsnavel als huisdier wilt, dan is dat de belangrijkste en doorslaggevende factor met 'garantie' op succes.

JIJ moet het doen, geen enkele vogel heeft er om gevraagd om als huisdier gehouden te worden!

Iedereen zal begrijpen dat niemand eerlijk en oprecht de garantie kan geven dat een papegaai die op het moment van verkoop 3 tot 6 maanden oud is, beslist zal gaan spreken zodra hij 1 of 2 jaar oud is. Dit soort 'garanties' zouden eerder argwaan moeten wekken dan vertrouwen.

l_5_jaar_garantieAnders wordt het wanneer wij er van tevoren alles aan doen om jou zo volledig mogelijk in te lichten door onze websites, workshops, cursussen, boeken, digitale uitgaves, vip forum, persoonlijk advies via email en het regelmatig terugkerende online live bird event etc etc.

Je weet dan waarom en hoe wij de noodzakelijk basis leggen bij de jonge vogel en dat dit samen met de door ons verstrekte uitgebreide relevante informatie en de daarmee door jou opgebouwde kennis de best mogelijke garantie bied op niet alleen de fysieke gezondheid van de aan te schaffen vogel, maar ook op het feit dat jouw nieuwe aankoop aan al je verwachtingen zal voldoen.

Kijk voor het volledige actuele overzicht van de voor reservering beschikbare tamme papegaaien en parkieten op:

TammeVogels.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.