GRATIS INSPIRATIE:

Gebruik hieronder je naam en email om GRATIS en vrijblijvend onze Birdbox Vogel Video Tips en adviezen te ontvangen:

privacy We respecteren je privacy en versturen nooit spam.

Online les voor Papegaaien en Parkieten: Laat je papegaai of parkiet vanavond al zijn eerste spelletje doen!

Droom je al jaren dat je papegaai of parkiet doet wat jij wilt, maar is dat tot nog toe niet (helemaal) gelukt? Vond je een cursus altijd te duur? Of dacht je dat het te veel tijd zou kosten? Dan ben je nu op de juiste plaats terecht gekomen!

Meer dan 1750 deelnemers, bekend van YouTube, FaceBook en de Dierenarts

Welkom bij de populairste Papegaaien en Parkieten Trainings Cursus van Nederland & België de BirdBox Papegaaienschool!

Is Jouw Vogel Al Ingeburgerd Als Huisdier?

ONLINE PAPEGAAIENSCHOOL VOOR ALLE KROMSNAVELS

Wat nog meer?

Ook als 'stand alone' is de zeer uitgebreide Online Papegaaienschool de bron van onuitputtelijke kennis omtrent alles wat te maken heeft met het houden van een papegaai en parkiet als huisdier.

Alle video's die in de andere versies op dvd te vinden zijn, staan ook online in de papegaaienschool. Je vindt echter incl. de basis 17 uur, op dit moment al ruim 47 uur video materiaal online! Alle opnames van de Live Bird Events zijn ook inclusief!

Stel direct vragen terwijl je een les volgt of reageer op de commentaren van andere cursisten. Je krijgt daarnaast ook nog eens levenslang toegang tot het besloten Birdbox VIP Forum waar je ook de andere deelnemers kunt ontmoeten. Heel veel waarde dus ook in dit unieke online pakket!

Lees verder ...

DE PAPEGAAIENSCHOOL VAN NEDERLAND EN BELGIË

Een aantal jaren terug gaven we overal in het land workshops over het opvoeden, socialiseren, africhten en trainen van Papegaaien en Parkieten. De vraag naar de eenvoudige voor iedereen praktisch toepasbare stap voor stap uitleg die we aan de hand van vele voorbeelden met verschillende van onze eigen vogels gaven, werd al maar groter en groter.

Steeds vaker moesten we aanvragen afzeggen en konden we eenvoudigweg lang niet iedereen meer helpen met het aanleren van basis vaardigheden die noodzakelijk zijn voor elke vogel die als huisdier wordt gehouden, het doen van spelletjes ter bevordering van de activiteit en het op commando leren buiten vliegen.

We besloten een complete Video Cursus te ontwikkelen, waarin we dezelfde 'vogel trainings voorbeelden' zouden kunnen laten zien als tijdens de workshops op locatie. Op die manier konden we eigenlijk op heel veel plaatsen tegelijk zijn, terwijl we ook onze kostbare tijd konden blijven besteden aan de socialisatie opdrachten, de kwekerij en onze eigen papegaaien en parkieten!

De eerste online video's werden direct een groot succes en meteen was er weer de vraag naar meer.

Zo is de inmiddels in verschillende uitvoeringen en versies te volgen BirdBox Papegaaien School (Vogel Trainings Cursus) ontstaan!

Het project is echter nooit af, omdat we telkens belangrijke updates blijven toevoegen. Immers wie een papegaai of parkiet als huisdier houdt, weet dat je elke dag iets bijleert. Dit samen met de vele ervaringen van onze deelnemers maakt de BirdBox Papegaaien School tot een unieke waardevolle onuitputtelijke bron van kennis. Vind je als deelnemer onverhoopt toch niet het antwoord op een vraag dan stel je die aan ons via het geïntegreerde VIP Forum. Elke vraag wordt opgepakt en kan dienen tot inspiratie voor een nieuw toe te voegen les. Zo blijft de inhoud altijd fris en up to date.

Je schrijft je bij de BirdBox Papegaaien School dus niet in voor een statische cursus, maar krijgt daarmee levenslang toegang tot een de grootste onuitputtelijke bron van kennis over alles dat te maken heeft met het houden van papegaaien en parkieten als huisdier.

handtekening

Vanaf nu geen geheimen meer over de Grijze Roodstaartpapegaai.

Een van onze recente andere projecten is het grootste ooit over de Grijze Roodstaartpapegaai online, Grijs Gebied. Bekijk op de website van Grijs Gebied de mogelijkheden voor een combinatie-pakket met de BirdBox Papegaaienschool. Dit is zeker mogelijk en bespaart je flink inschrijfgeld als je voor verschillende cursussen apart zou inschrijven.

GRIJZE ROODSTAART LEGACY PROJECT

Ruim 20 jaar dagelijkse ervaring, vele studies en een groot internationaal netwerk van mede deskundigen liggen ten grondslag aan de ontwikkeling van dit unieke project.

 

Wil je alles te weten komen over hoe deze dieren denken, leven, communiceren en nog veel meer, dan is dit de aangewezen cursus voor jou. We zeggen 'cursus', maar eigenlijk is het een prachtig avontuur wat je aangaat door te stappen in de verborgen wereld van de Grijze roodstaartpapegaai.

Lees verder

Gratis Voor Jou en Je Vogel!

Gratis inspiratie voor jou en je papegaai en/of parkiet! Gebruik hieronder uw naam en email om vrijblijvend meer info te ontvangen over de BirdBox Papegaaienschool.

privacy Wij respecteren uw privacy en versturen nooit spam.