Prijzen Overzicht

Kies hieronder de versie die uw voorkeur heeft.

BRONS
DVD Basis Pakket
137

Het basis pakket van de Birdbox Papegaaienschool.

 

 • Uitgebreide Vogel Trainings Cursus
 • 5 DVD's
 • Werkboek full color print
 • Diverse extra's + gratis speeltje
 • GRATIS extra verrassing tijdens inschrijving
 • Thuis gestuurd via PostNL
GOUD
DVD + ONLINE + CWS
277

5 x DVD pakket + Papegaaienschool Online + Caique Workshop + Extra Bonussen

 • Alles van het Zilver pakket plus:
 • 5 x DVD, ruim 47 uur vogel training video educatie7
 • Werkboek full color print
 • Speciaal Speeltje en overige materialen in de doos
 • Diverse extra bonussen alleen in de GOUD versie
 • LEVENSLANG toegang tot de Papegaaienschool Online
 • Online updates t/m 2025
 • Levenslang toegang tot de Exclusieve Caique Workshop twv 277,-
 • 50 min.1 op 1 coaching m.b.t. uw kromsnavel via skype
 • GRATIS extra verrassing tijdens inschrijving
ONLINE ONLY
Levenslang Toegang Birdbox Papegaaienschool Online
137

Levenslang toegang tot de BirdBox Online Papegaaienschool incl. updates t/m 2025 en geïntegreerd forum.

 • Volledige online toegang levenslang
 • Updates t/m 2025
 • Direct toegang tot nu al ruim 47 uur video educatie materiaal online
 • GRATIS verrassing bij inschrijving vandaag

♥ Wat anderen over ons zeggen

ik wil jullie laten weten dat 't nog steeds fantastisch gaat met onze Senegal "Tommie".
Jullie hebben ons de liefste vogel gegeven, die we ooit hebben gehad! Ga zo Door!

Ingrid (en Eddy, Manon en Ilona)
Ingrid (en Eddy, Manon en Ilona)

Elke week hebben we een aantal 'speel-avonden'. De hele eettafel wordt dan leeg gehaald om ruimte te maken voor de speeltuin.
Al met al gaat het heel erg goed met Perry ....
Ontzettend bedankt voor de lieve en belangrijker nog: gezonde vogel!

Stefan en Naomi
Stefan en Naomi

Goedenavond, het gaat supergoed met de zonparkiet we hebben hem/haar gisteravond na thuiskomst in de kooi gezet en met rust gelaten. Vanochtend/vanmiddag een beetje tegen hem gepraat en appel gegeven. Eind van de middag kwam iedereen thuis en was hij er klaar voor om eruit te gaan. Beetje rondgevlogen en daarna toch ons gezelschap opgezocht....

Judith
Judith

Hierbij een update over Indy.
Indy is goed gewend en vliegt al elke dag enkele uurtjes door de kamer.
Op en afstappen doet hij/zij als de beste. Hij vindt het ook gezellig met al de andere vogels om hem heen.
Hij eet uitstekend en eet zijn vruchten ook goed.
Het gaat dus erg goed met hem en ik ben heel blij met hem.

Marianne
Marianne

Waar internet is, vind je de Birdbox Papegaaienschool...

THRIFTY-dark     AMAZON-dark    GOOGLE-dark     MARRIOT-dark

BA-dark     HSBC-dark     HILTON-dark         CARNIVAL-dark     IRBNB-dark

fastcompany-dark     inc-dark success-dark techcrunch-dark

waze-dark     uber-dark     SLACK-dark     NETFLIX-dark

De Voordelen

Levenslang toegang tot een, onuitputtelijke bron van praktisch toepasbare kennis omtrent deskundige training van en omgang met alle soorten papegaaien en parkieten die als huisdier worden gehouden. Geïntegreerde discussie mogelijkheden. Omdat uw vogel ouder wordt dan de meenste huisdieren ls het veel voor de hand liggender dat u ooit te maken krijgt met uitdagingen. Met de Birdbox Online Papegaaienschool heeft u elke oplossing binnen handbereik!

See It In Action ►

Razendsnel Bij de Hand

Papegaaien en parkieten hebben een veel langere levensverwachting dan de meeste andere huisdieren. Een papegaai die 80 jaar oud wordt is niet ongewoon. Dat alleen al zou genoeg moeten zijn om te beseffen dat je heel wat mee kunt maken gedurende de lange tijd dat je ze als huisdier houdt.
Direct actie ondernemen kan noodzakelijk zijn om het leven van je papegaai of parkiet te redden.

Hoe herken je dat er iets mis is?
Hoe weet je wat je moet doen?
Wie legt je uit wat je kunt verwachten?
Wat doe je 80 jaar lang met je vogel?
Hoe blijft je vogel gek op jou?
Hoe leer je ongewenst gedrag af?

Wat als je levenslang alle denkbare noodzakelijke informatie m.b.t. het houden van elke soort papegaai en parkiet als huisdier altijd binnen handbereik hebt?

Met slechts 1 muisklik log je in op de Birdbox Online Papegaaienschool en heb je toegang tot een schat aan waardevolle praktisch toepasbare kennis.

 

Dierenarts rekening: €987,36

De aanschaf van een papegaai of parkiet kan een flinke uitgave zijn. Het inschrijfgeld voor de Birdbox Papegaaienschool echter is daarbij vergeleken een schijntje. Zeker als je bedenkt dat je hoge kosten voor een bezoek aan de dierenarts op allerlei fronten kunt voorkomen met de nuttige tips en adviezen die je er allemaal bij krijgt.

Door samenwerking met o.a. onze erkende vogel arts dr. O. Marvan van dierenkliniek Het Zicht te den Haag krijg je toegang tot gedegen informatie d.m.v. o.a. interview en opnames die we in de vogelarts-praktijk maken waarbij verschillende vogels betrokken zijn.

Papegaaien Passie

Ondanks het feit dat de basis van alles wat wij doen en laten m.b.t. onze vogels natuurlijk de passie is die we voor het hebben, moet gezegd worden dat 'papegaaienliefde' niet het zelfde is als 'mensenliefde'. Hiermee bedoel ik dat je met de allerbeste bedoelingen het in de omgang met je papegaai of parkiet nog steeds volkomen kunt verprutsen. In feite doe je zonder bijvoorbeeld de juiste interpretatie van het gedrag van je vogel al snel meer kwaad dan goed doet.

Het klakkeloos overnemen van meningen of adviezen van 'papegaaien forum deskundigen' kan zelfs levensgevaarlijk zijn. Van wie neem je liever advies ter harte; van mensen die ruim 17 jaar succesvol met papegaaien en parkieten in huis samen leven of van een anonieme semi adviseur op een forum wat in bezit is van een dierenhandelaar die graag wil scoren in Google?

Samen Weten We Meer

Ruim 20 jaar lang socialiseren wij verschillende soorten papegaaien en parkieten tot huisdier. Ook houden wij ons dagelijks bezig met het trainen en opvoeden van de door ons en anderen gekweekte papegaaien en parkieten soorten.

Deze bijzonder tamme papegaaien en parkieten voelen zich thuis tussen de mensen en zijn inmiddels tot ver over de grenzen bekend. Niet zelden kun je ook onze vogels tegen komen in de media via reclame spots en andere projecten op film en tv.

Doordat veel vogels in de afgelopen jaren na deskundige socialisatie zijn overgedragen aan anderen en zij met velen intensief contact onderhouden omtrent het gedrag van deze vogels is ondertussen een breed netwerk ontstaan waaruit veel nuttige kennis wordt geput die het BirdBox Team op transparante heldere wijze delen in de Birdbox Online Papegaaienschool.

Veel Gestelde Vragen

 • q-iconWaar zit ik aan vast als ik me inschrijf?

  U zit nergens aan vast. De Online Papegaaienschool heeft slechts een éénmalig inschrijfgeld, waarmee u levenslang toegang behoud. Momenteel loopt zelfs een actie waarmee u alle updates t/m 2025 GRATIS ontvangt. Daarna blijft u gewoon toegang houden en kunt u zelf bepalen of u verdere updates wilt blijven ontvangen.

 • q-iconStraks heb ik me ingeschreven en dan is de website ineens verdwenen, wat dan?

  U hoeft niet bang te zijn dat de website verdwijnt. Het volgen van online educatie programma’s is anno nu zo goed geregeld dat zowel qua techniek als qua inhoud er absoluut geen reden is om de site te laten verdwijnen. Het tegendeel is waar: de online papegaaienschool groeit met de dag in aantal gebruikers en in hoeveelheid lesmateriaal.

 • q-iconKomt mijn vogel wel aan bod in de Papegaaienschool?

  De Online Papegaaienschool bevat les materiaal dat geschikt is voor gebruik met alle soorten kromsnavels, van grasparkiet tot Molukken Kaketoe en Hyacint Ara. Vele verschillende in Nederland en België bekende soorten komen ook letterlijk in beeld.

 • q-iconKan ik ook in termijnen betalen?

  We hebben zeer regelmatig KORTINGS- actie’s, waardoor het inschrijfgeld eigenlijk al veel te laag is in vergelijking tot vergelijkbare online cursussen. We doen dit om zo veel mogelijk vogel liefhebbers te helpen om een zo plezierig mogelijke omgang met en dagelijks leven van hun papegaai of parkiet te creëren. Termijn betaling is dus (nog) niet mogelijk.

 • q-iconIk wil graag zowel de DVD's als ook de Online Papegaaienschool, kan dat?

  Jazeker dat kan. U schrijft zich dan in voor de Birbox Zilver editie. Dit is een combinatie pakket van zowel de dvd’s, het werkboek met alle bijbehorende attributen als ook de toegang tot de volledige Online papegaaienschool en het VIP Forum. Klik hier voor meer info

 • q-iconIk zou net als dierenwinkels en dierenartsen de Birdbox willen verkopen, kan dat?

  Zodra u de Birdbox Online Papegaaienschool volgt, kunt u zich inschrijven als Birdbox Partner. U krijgt dan een licentie en uitgebreide tools om meteen met de verkoop te starten. U kunt dit ook als particulier doen zonder winkel of bedrijf. Partners worden rijkelijk beloond voor elke verkoop via hun verkoop account.

Krijg direct toegang tot de onuitputtelijke bron van kennis waarmee je jouw vogel levenslang kunt vermaken...

DIRECT AAN DE SLAG

twitter2facebook1youtube